Monday, May 11, 2009

Karriere som restaurantkritiker?

Denne gangen var jeg 2 uker i Zomba. Siden jeg var så heldig å bo privat, rakk jeg ikke i samme grad som jeg ellers ville gjort det å slite ut byens restauranter. Men likevel: Det er 6 restauranter jeg vet om i Zomba (inkludert et par fast foods), og spiser man lunsj ute hver dag, og middag ute av og til, så blir man fort lei.

Og hvilke alternativer er det: Her er valgene (rekkefølge fra øverst i skogbrynet nedover til hovedveien og opp igjen nærmere heimen)

Masongola: Vakkert plassert i botanisk hage og med arkitektur fra britisk kolonitid. Omfattende meny, men bare glem det. Her er den typiske dialogen med kelneren:
jeg: Jeg vil gjerne ha kyllingen
kelneren: Nei, kylling har vi ikke idag
jeg: Oh. Det var jo dumt. Da tar jeg pastaen istedefor
kelneren: Nei, Pasta har vi ikke idag
jeg: fisk?
kelneren: nei
jeg: Hva har dere da?
kelneren: Den og den retten (peker)

Men de skal ha det: Maten er faktisk helt grei

Annies Lodge: Zombas beste restaurant, men også Zombas ekleste pizza. Dessuten drakk vi dem tom for øl en av de første dagene, så de neste to ukene var litt triste der.

Annies Fast food: Det tok litt over en time fra vi bestilte til vi fikk maten

Tasty bites: Kollegaen min kaller denne "Nasty bites", men jeg har aldri faktisk blitt syk av å gå der. Veldig god Tasty chicken. Gode muligheter til å kjøpe piratfilmer mens du spiser. Men det er som regel 12-25 filmer på en DVD, så kvaliteten er ikke å anbefale.

Den der restauranten jeg ikke vet hva heter som ligger nede i byen: Traurig!

Domino: Finfint her hvis det ikke regner. Når det regner, regner det inne også. Byens beste pizza - som fremdeles er dårligere enn noen pizza jeg har smakt andre steder.

..og dette var hele utvalget

No comments: